Behandlingar och priser

 

Medicinsk fotvård – Fotbesiktning, fotbad, klippning/slipning av naglar, borttagning av eventuella förhårdnader och liktornar. Medicinsk fotvård avslutas alltid med en skön fotmassage.
(Tid: ca. 60 min) 
Pris: 450 kr

Delbehandling – Om du bara vill ha hjälp med ett specifikt problem som t ex vårtor, liktornar, hälsprickor, nageltrång etc. eller om du bara vill ha naglarna klippta kan du välja att boka en delbehandling. Att ange exakt tidsåtgång för en delbehandling är svårt eftersom detta kan variera beroende på vad som ska göras. Som regel tar dock en första delbehandling av t ex vårtor eller liktornar cirka 30 minuter.
(Tid: Ca 30 min)
Pris: 250 kr


Fot-spa – Om du bara vill skämma bort dig själv och dina fötter lite extra kan du boka Fot-spa. Detta inleds med ett avkopplande fotbad som följs av filning, uppmjukande peeling och oljeinpackning. Under de 10 minuter som oljeinpackningen får verka utförs hand- och huvudmassage. Allting avslutas med en skön fotmassage. Fot-spa är perfekt att ge bort i present till någon du vill skämma bort!
(Tid: ca. 60min) 
Pris: 550
kr

Underbensmassage - Välgörande och avkopplande massage för underbenen som gör att ben och fötter återfår sin energi och spänst. Behandlingen inleds med ett fotbad med efterföljande massage som löser spänningar i benen, ökar cirkulationen och mjukar upp fötterna.
(Tid: ca. 30 min)
Pris: 300 kr

Medicinsk fotvård+Underbensmassage
(Tid: ca. 90 min)
Pris: 600 kr


 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)